Can Jou Besalu

Aquest mapa pertany a ed. Alpina

Can Jou Besalu M

Fotos i breu descripció

canjou

El collet de Can Jou es troba entre Besalú i Beuda, direcció Mare de Déu del Mont. És una carretera petita, en bon estat i amb un pendent bastant suau durant tot el trajecte. Les rampes més dures les trobarem al sortir de Besalú i just abans i després de Beuda. Carretera tranquil·la, més sinuosa cap a la part final i amb trams ombrívols i solells.

Després de pedalar uns quatre quilòmetres arribarem a les vistes de Beuda. Ara ve un tram una mica més dur que el que acabem de fer. A dalt al poble tornarem a tenir un descans abans d’encarar-nos a les rampes més dures.

canjou0

canjou1

Just abans d’entrar al poble de Beuda podrem gaudir d’aquestes vistes, amb el castell de Beuda en primer pla.

Sguim pujant, deixem enrere Beuda i passem ben ve a peus de la Mare de Déu del Mont. Si tan sols pugem fins al collet de Can Jou ja haurem acabat i sense gaire esforç, però si volem arribar-nos a la Mare de Déu, això ja serà una altra història.

canjou2

canjou5

Iaquí tenim el collet de Can Jou vist des d’un punt elevat. La seva carretera corona en aquest pla, on també hi trobem aquesta guixera. Ja veurem que la carretera es torna blanquinosa degut a la pols del guix.

 

Detalls

Des de Besalú
Altitud inicial 147m
Altitud final 364m
Desnivell 217m
Pm 3,40%
PMàx 10%
Km 6,38km
Coef. Duresa 37,08
Coef. Fatiga 139,78
Categoria 3a Cat.
Zona Garrotxa
País o Regió Girona